Åk båt och cykla ut med Göta kanal

Cykla vid Göta kanal

 

Njut av Göta kanal i egen takt

Nu har du en riktig chans att inte bara få se Göta kanal från båt, utan även vara med om hur en slussning fungerar på närmare håll. Du cyklar längs kanalen i din egen takt och upptäcker det "Blå diket" från en annan och egen anblick. Nu erbjuder vi dig, att åka båt i en riktning och cykla i den andra. En verklig utmaning för dig som vill nju ta och uppleva naturen och kanalen från ett annat perspektiv. Vi lånar ut en cykel gratis till dig, men du måste alltid förboka. Allt du behöver göra är att trampa.

 

Sträckan mellan Berg och Borensberg eller omvänt är 20 km. Kanalbanken där du cyklar är flack, inga backar upp- eller nerförs.


Välj en avgång till höger och boka dina biljetter, när du gör beställningen ange att ert sällskap vill cykla istället för att åka buss. 

 

Kom ihåg att hela sällskapet på en bokad biljett måste välja antingen cykel eller buss. Skulle det vara så att ni vill dela på er så gör ni en separat bokning för de som vill cykla.

 

Vi har vuxencyklar (26-28 tum unisex-cyklar). 

Antal barncyklar är starkt begränsade ock vi kan ej garantera tillgången på dessa, storleken på dessa är 20" och 24". 

 

Pnp Cykel

 

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss.

 
Kryssning

Förmiddags­kryssning

Båten avgår från Borensberg för färd mot Berg. Väl framme i Berg byter vi färdmedel till buss eller cykel för återfärd till Borensberg.

Boka nu Mer information
Kryssning

Eftermiddags­kryssning

Båten avgår från Berg för färd mot Borensberg. Väl framme i Borensberg byter vi färdmedel till buss eller cykel för återfärd till Berg.

Boka nu Mer information
Kryssning

Dags­kryssning till Motala

Båten avgår från Borensberg för färd mot Motala. Väl framme i Motala gör vi ca 1 h stopp för att utforska staden sedan vänder fartyget åter mot Borensberg.

Boka nu Mer information