Start - Höga kusten

Nu kan alla uppleva Höga Kusten med båt!

Kryssa med oss från 100kr per person!

 

 

Kryssningar med M/S Ceres  och/eller fisk/skaldjursrestaurang vid kaj ombord på M/S Ceres


Under Maj och juni tar vi mot gruppbokningar för både servering vid kaj eller varför inte en tur i Höga kustens underbara skärgårdsnatur.

I Juli med start Tisdagen den 3/7-18 kör vi igång sommarens turer. Vi kommer att köra tre typer av turer, alla tre med obestämd rutt i skärgården runt Härnösand. Vädret och vindarna får bestämma vilken tur vi tar för dagen. Det som skiljer de tre turerna är maten ombord.

 

Tisdagkvällar  kör vi "Sommarbuffe" med ett smörgårdsbord fyllt av allt från sill till äppelpaj, givetvis finns både lax och hemlagad potatissallad med på bordet.

 

Fredagskvällar tar vi oss ut på en klassisk "Räkkryssning", ät så mycket räkor du orkar, till detta serverar vi olika sorters Aioli samt bröd. Möjlighet att förbeställa skaldjurstallrik finns, måste beställas 5 dgr före avgång. På denna avgång har vi egen trubadur med för klassisk allsång och kanske lite musikquiz.

 

Lördagar vill vi att alla ska ha möjlighet att se Höga kustens underbara skärgård från den rätta sidan, sjösidan. Då kör vi "PicknickTur", ta med egen mat och dryck och åk en båttur för 100:-/person. Det enda vi säljer ombord under denna resa är kaffe/läsk och fikabröd.(Ingen alkoholförsäljning ombordpå denna resa)

 

Till detta har vi öppet vid kaj 1 timme före alla avgångar, kom ombord för att starta upp kvällen inför resan. vi har även öppet vid kaj 2 h efter ankomst till Härnösand, kanske någon kompis som inte ville åka båt vill ansluta?

 

Obs: Mellan den 20-22/7-18(Stadsfesten) kör vi inge turer men vi har öppet alla dagar vid kaj för fisk och skaldjursfest!

 

 Fisk/Skaldjursrestuarang  vid kajen på Skeppsbron,

 

Välkommen ombord på M/S Ceres!

Under hela Juli har vi öppet Lördagar vid kaj 17:00-23:00 samt Söndagar 11:00-17:00. Obs: Specialöppet under stadsfesten 20-22/7, mer info kommer senare.

Vi serverar då olika typer av fisk och skaldjur ombord, kom och njut av solen och maten på vårt soldäck, se den marina staden Härnösand från vattnet!

 

Ring 0771-50 50 60 eller maila på info@pnprederi.se för platsbokning.(Begränsat antal varje dukning)

Hitta hit: Fartyget M/S Ceres, Skeppsbrokajen i Härnösand.

 

 


Pnp -ceres -400x 300

Klicka på play för att se vår film om resan på Göta Kanal som trafikerades åren 2012-2017. Från 2018 trafikerar Ceres Höga kusten med hemmahamn Härnösand.
(Filmen inspelad tidigare säsonger.)

Årets nyhet! Picknickkryssning för alla!


Nu har alla råd att uppleva den vackra skärgården i Höga kusten. Ta med hela familjen för en en oförglömlig kryssning i skärgården. För endast 100:-/person! Ta med en egen fika korg och nybryggt kaffe och häng med!


Rofyllt och magnefikt landskap

Resan i Höga kusten låter oss njuta av det magnifika landskapet. Utmed kusten finns skiftande natur allt från höga berg till långa sandstränder.

Det finns oändligt mycket att se samtidigt som du glider fram på havet och avnjuter en bit mat i vår restaurang.

Gota -kanal -far -400x 228

Båt på höga kusten

Årets nyhet: Höga kusten!

Ceres har flyttat till Norrland!

Mer info kommer inom kort! 

 

 

 

Läs mer om våra kryssningar


Varför inte en minisemester?

Bo vackert i Härnösand, nära havet eller mitt i skogen!

Kolla med oss om paketpriser!

 

 

Läs gärna mer om våra kryssningar och boka redan idag!

 


Teaser -restaurang

Läs mer om vår mat

Vi tillagar all mat ombord på båten, alltid av högsta kvalité.

 

Se vår meny

 

Cykel 280

Låna våra cyklar gratis

Du som åker med oss kan låna cykel 4 timmar gratis före eller efter resan! Upptäck Härnösand med cykel!

Läs mer och boka resan nu

Fartyget 280

Vårt fartyg

Heter M/S Ceres och har seglat på Göta Kanal i över 20 år, men nu flyttar hon till Norrland.

 


Läs mer om båten